OSA : (obstrukční spánková apnoe) : průvodce pacienta : edukační materiál pro pacienty - Lépová, Magda; Hobzová, Milada; Kolek, Vítězslav (Fakultní nemocnice Olomouc, 2014)
Informační leták pro pacienty s obstruční spánkovou apnoí (OSA).
Keywords: Sleep Apnea, Obstructive; obstrukční spánková apnoe; pneumologie a ftizeologie