Ako dlhšie žiť a pomalšie starnúť - Buková, Linda; Galajda, Peter; Mokáň, Marián (Jozef Chajmík - QUICK PRINT, 2018)
Publikace se zabývá problematikou, jak déle žít a pomaleji stárnout.
Keywords: Diet, Healthy; zdravá strava; diabetes mellitus; Aging; Health; zdraví; lékařství; stárnutí; Diabetes Mellitus