Vybrané kapitoly z psychologie - Vacínová, Marie; Langová, Marta (Československý spisovatel, 2011)
Učebnice obsahuje základní poznatky z obecné psychologie, psychologie osobnosti, patopsychologie a pedagogické psychologie. Nakladatelská anotace. Kráceno
Keywords: Psychology; psychologie, klinická psychologie; psychologie; pedagogická psychologie; Psychology, Educational