Almanach : 10. výročí založení Fakulty zdravotnických věd Univerzity Palackého v Olomouci (Univerzita Palackého v Olomouci, 2018)
Almanach se zabývá historií a současností Fakulty zdravotnických věd Univerzity Palackého v Olomouci.
Keywords: výchova a vzdělávání pracovníků ve zdravotnictví; studenti zdravotnických povolání; studenti ošetřovatelství; Education, Nursing, Graduate; Students, Nursing; studium ošetřovatelství vysokoškolské; Students, Health Occupations