Lékařka radí maminkám na venkově - Mašková, Marie (Brázda, 1949)
Praktické rady ženám na venkově v těhotenství, o porodu (doma i v porodnici), po porodu, jak se starat o novorozence a děti nad 1 rok. Perokresby.
Rádce zemědělce ; sv. 95
Keywords: těhotenství; péče o kojence; Rural Population; Hygiene; hygiena; péče o dítě; Parturition; poporodní období; venkovské obyvatelstvo; Postpartum Period; Infant Care; porod; Child Care; gynekologie a porodnictví; Pregnancy