Rekonstrukční výkony na tepnách dolních končetin : femoro-popliteo-crurální by-pass : femoro-popliteální by-pass : femoro-crurální by-pass : popliteo-crurální by-pass : endarterektomie femorální vidlice : edukační materiál pro pacienty - Charamzová, Blanka; Janečková, Jana; Rokytová, Soňa; Skřivánková, Hana; Neumannová, Petra; Keprtová, Jana (Fakultní nemocnice Olomouc, 2010)
Informační leták pro pacienty II. chirurgické kliniky Fakultní nemocnice Olomouc před operací na tepnách dolních končetin.
Keywords: zákroky plastické chirurgie; cévní chirurgie; angiologie; Plastic Surgery Procedures; Lower Extremity; Blood Vessel Prosthesis; cévní protézy; dolní končetina