Léčivá síla antioxidantů - Kimáková, Tatiana; Baranovičová, Ivana (Príroda, 2015)
Kniha se zabývá antioxidanty, jejich vlivem na naše zdraví a obsahuje jednoduché recepty středomořské kuchyně.
Keywords: zdravotní výchova; antioxidancia; Diet, Healthy; Antioxidants; zdravá strava