Akrální vzpěrná cvičení pro napřímená záda - Palaščáková Špringrová, Ingrid; Simperová, Andrea (ACT centrum, 2018)
Publikace je určena všem, kteří metodu ACT chtějí cvičit i mimo ordinaci svého fyzioterapeuta. Nakladatelská anotace. Kráceno
Keywords: techniky fyzikální terapie; postura těla; rehabilitační a fyzikální medicína; biomechanika; Physical Therapy Modalities; Biomechanical Phenomena; techniky cvičení a pohybu; Exercise Movement Techniques; bolesti zad; Back Muscles; akrální koaktivační terapie; Back Pain; zádové svalstvo; Posture