Pomocník na cestě ze závislosti : hazard - Bolková, Jana (Adiktologická ambulance prevence a léčby závislostí, Olomouc, 2018)
Brožura se zabývá problematikou, jak se vymanit ze závislosti na hře a sázení.
Keywords: craving; adiktologie; hráčství; Addiction Medicine; Craving; Gambling