Pomocník na cestě ze závislosti : rodičům a osobám blízkým zavislým - Bolková, Jana (Adiktologická ambulance prevence a léčby závislostí, Olomouc, 2018)
Brožura se zabývá problematikou, jak se mají rodiče a blízké osoby chovat k závislým.
Keywords: Addiction Medicine; Substance-Related Disorders; Parents; Alcoholism; alkoholismus; poruchy spojené s užíváním psychoaktivních látek; adiktologie; uživatelé drog; Parent-Child Relations; spoluzávislost; Codependency, Psychological; Drug Users; rodiče; vztahy mezi rodiči a dětmi