Jazyky v komunikaci neslyšících : český znakový jazyk a čeština - Macurová, Alena; Zbořilová, Radka (Univerzita Karlova, Nakladatelství Karolinum, 2018)
Monografie navazuje na lingvistický a kulturní přístup k hluchotě rozvíjený v Ústavu jazyků a komunikace neslyšících Filozofické fakulty Univerzity Karlovy od poloviny 90. let 20. století. Nakladatelská anotace. Kráceno
Keywords: komunikace; Persons with Hearing Disabilities; sluchově postižení; zdravotně postižení; Communication