Lákavá i chutná - úprava stravy u poruch polykání - Grofová, Zuzana (Forsapi, 2018)
Praktické rady a pokyny pro nemocné s dysfagií, výživa a stravování při poruchách polykání, kuchařské recepty s uvedením energetické hodnoty, množství bílkovin, tuků a sacharidů každého pokrmu. Zdroj: SK ČR
Rady lékaře, průvodce dietou ; svazek XXI
Keywords: poruchy polykání; nutriční terapie, dietoterapie a výživa; Deglutition Disorders; Menu Planning; jídelníček