Otorinolaryngologie a foniatrie v současné praxi - Hahn, Aleš (Grada Publishing, 2018)
Kniha sumarizuje problematiku všech segmentů oboru otorinolaryngologie a foniatrie. Zabývá se vyšetřovacími metodami, diagnostikou a terapií chorob, pozornost je rovněž věnována prevenci onemocnění a rehabilitaci. Nakladatelská anotace. Kráceno
Keywords: Otorhinolaryngologic Diseases; Hearing Disorders; poruchy řeči; otorinolaryngologické nemoci; otorinolaryngologie; Otolaryngology; Voice Disorders; poruchy hlasu; poruchy sluchu; Speech Disorders