Farmaceutická chemie IV - Hartl, Jiří; Doležal, Martin; Miletín, Miroslav; Opletalová, Veronika; Zimčík, Petr (Univerzita Karlova, Nakladatelství Karolinum, 2019)
Učební text pro posluchače Farmaceutické fakulty UK v Hradci Králové. Obsah: dezinficiencia a antiseptika, antimykotika, antiprotozoika, antibakteriální chemoterapeutika, antivirotika, chemoterapeutika nádorového bujení, anthelmintika. Nakladatelská anotace
Učební texty Univerzity Karlovy v Praze
Keywords: Chemistry, Pharmaceutical; farmaceutická chemie; farmacie a farmakologie; chemie, klinická chemie