Přechod absolventů středních škol do terciárního vzdělávání - 2017/18 - Vojtěch, Jiří; Kleňha, David (Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků, 2018)
Publikace se zabývá především situací absolventů bezprostředně po ukončení střední školy.
Keywords: sociologie; Schools; Universities; školy; univerzity; Education; výchova a vzdělávání