Ošetřovatelské postupy pro zdravotnické záchranáře II - Veverková, Eva; Kozáková, Eva; Matek, Jan; Zachová, Veronika; Svoboda, Pavel (Grada Publishing, 2019)
Základní učebnice předmětu Ošetřovatelské postupy oboru zdravotnický záchranář, která obsahuje veškerá témata pro optimální splnění studijních povinností v základním předmětu oboru. Nakladatelská anotace. Kráceno
Keywords: ošetřovatelský proces; Emergency Medical Services; Nursing Process; urgentní zdravotnické služby; ošetřovatelství