Hemokoagulace a játra - Charvát, Jiří (Nucleus HK, 2009)
Vliv jater na tvorbu trombocytů, Tvorba koagulačních a fibrinolytických faktorů v játrech, Hematologické změny při selhání jater, Choroby jater způsobené poruchou hemokoagulace, Terapeutické přístupy k hemokoagulačním poruchám při jaterním selhání, Transplantace jater a hemokoagulace.
Edice vědeckých monografií
Keywords: hemokoagulace; játra; Liver Diseases; selhání jater; nemoci jater; Liver Failure; Liver; hematologie a transfuzní lékařství; Blood Coagulation