Gen : o dědičnosti v našich osudech - Mukherjee, Siddhartha; Šmarda, Jan; Danielová, Kateřina (Masarykova univerzita, 2019)
Kniha poprvé v úplnosti popisuje zrození a rozvoj vědní disciplíny vzniklé na základě objevů Gregora Mendela a významně se dotýká „živé“ současnosti. Nakladatelská anotace. Kráceno
Poprvé v češtině
Keywords: genetika člověka; Genome; genom; genetika, lékařská genetika; Human Genetics