Slovník spisovné češtiny pro školu a veřejnost : s Dodatkem Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy České republiky - Mejstřík, Vladimír (Academia, 2003)
Popis téměř 50 000 slov současné češtiny, poučení o pravopise a výslovnosti slov, o jejich skloňování a časování, u přejatých slov i o jejich původu.
Keywords: lingvistika, lékařská terminologie; Čeština - pravopis; Linguistics; lingvistika; Čeština - slovníky