Koncept občanské společnosti : nepřítel svobodného občana? : sborník textů - Jakl, Ladislav; Novák, Miroslav; Semín, Michal; Železný, Vladimír; Klaus, Václav; Fajmon, Hynek; Fištejn, Jefim; Ševčík, Miroslav; Bednář, Miloslav; Loužek, Marek; Mach, Petr; Payne, Jiří; et al. (CEP - Centrum pro ekonomiku a politiku, 2012)
Publikace obsahuje texty ze semináře Centra pro ekonomiku a politiku z 6. prosince 2011 a několik dalších doplňkových textů. „Je paradoxní, že moderní demokratický stát v dnešní EU podporuje aktivity, které ho fakticky podkopávají.“
Ekonomika, právo, politika, ISSN 1213-3299 č. 95/2012
Keywords: Politics; politika; politologie, politika, zdravotní politika