Bezpečné Česko v bezpečné Evropě - Stejskal, Libor (Úřad vlády České republiky, 2007)
Publikace obsahuje dva klíčové dokumenty Evropské unie - Evropskou bezpečnostní strategii a Doktrínu lidské bezpečnosti pro Evropu a patnáct studií o aktuálních problémech české i evropské bezpečnosti.
Keywords: státní správa; Česká republika; State Government; Czech Republic; European Union; terorismus; Terrorism; Evropská unie