Česká Windows 98 : podrobný průvodce začínajícího uživatele - Pecinovský, Josef; Pecinovský, Rudolf (Grada, 1998)
Pozoruhodná příručka, která čtenáře naučí i méně známe postupy potřebné pro zjednodušení a zefektivnění práce se soubory, složkami a aplikacemi dodávanými s operačním systémem a i nakonec i s Internetem.
Keywords: Computers; Software; technika; software; počítače; informatika; Informatics