Česká Windows 98 - Pecinovský, Josef (Grada, 1998)
Značný význam je kladen na znalost základních operací se soubory a složkami, tedy práce s Průzkumníkem.Autor se také ve větší míře zaměřil na nové prvky Windows 98.Nejedná se o žádné velké změny, ale pouze drobná vylepšení, která zpříjemňují práci v tomto novém operačním systému.Důležité operace jsou procvičovány na konkrétních příkladech s podrobným popisem a přispívají ke srozumitelnosti a přehlednosti knihy. Součástí publikace je krátká kapitola o Internetu, připojení, komunikačních nástrojích a hledání. Publikace není určena naprostým začátečníkům, ale uživatelům, kteří mají již nějaké zkušenosti s počítačem a Windows 95.
Keywords: Computers; Software; technika; informatika; software; Informatics; počítače