Management chronických ran - Hlinková, Edita; Nemcová, Jana; Huľo, Edward (Grada Publishing, 2019)
Publikace je určena pro zdravotnické profesionály, kteří ošetřují pacienty s nehojícími se ranami v nemocnicích, v domácí péči, v zařízeních sociálních služeb a v hospicích. Nakladatelská anotace. Kráceno
Sestra
Keywords: Chronic Disease; ošetřovatelství; management bolesti; rány a poranění; Nursing Care; Pain Management; Wounds and Injuries; chronická nemoc; ošetřovatelská péče