Evropské doporučené postupy pro fyzioterapeutickou léčbu Parkinsonovy nemoci : vytvořené ve spolupráci s dvaceti evropskými profesními organizacemi : informace pro osoby s Parkinsonovou nemocí - Keus, Samyra; Munneke, M; Graziano, Mariella; Paltamaa, Jaana; Pelosin, Elisa; Domingos, Josefa; Brühlmann, Susanne; Ramaswamy, Bhanu; Prins, Jan; Struiksma, A. J. C; Rochester, Lynn; Nieuwboer, Alice; et al. (Královská holandská společnost pro fyzioterapii (KNGF), 2014)
Informační publikace pro nemocné s Parkinsonovou nemocí a pro pečující osoby o fyziatrické léčbě nemoci.
Keywords: Parkinsonova nemoc; Parkinson Disease; neurologie; rehabilitační a fyzikální medicína