PC - velký průvodce hardwarem - Minasi, Mark (Grada, 1998)
Tato skutečná bible hardwaru obsahuje popisy a návody k údržbě jednotlivých součástí PC. Je nejen učebnicí, ale také referenční příručkou.
Profesionál
Keywords: Computers; technika; počítače