Dost dobře nenormální : můj báječný život s autismem a ADHD - Linke, Denise; Voslářová, Marie (Paseka, 2019)
Jak se žije lidem s poruchou ADHD a Aspergerovým syndromem? Mladá německá novinářka ve své knize ukazuje, že život autistů není snadný, ale při vstřícném přístupu okolí může být velice zábavný.
Keywords: Attention Deficit Disorder with Hyperactivity; humanitní vědy a umění; autistická porucha; Aspergerův syndrom; hyperkinetická porucha; Asperger Syndrome; Autistic Disorder