Mindfulness u dětí a dospívajících : 154 technik a aktivit - Burdick, Debra E; Ocisková, Marie; Sandoval, Aneta; Zmeškalová, Daniela (Grada Publishing, 2019)
Komplexní, praktická příručka nabízí dětem různého věku možnosti, jak se stát stabilnějšími, sebevědomějšími a úspěšnějšími. Nakladatelská anotace. Kráceno
Keywords: Relaxation Therapy; Adolescent; Attention; Child; relaxační terapie; Mindfulness; dítě; psychoterapie; pozornost; Stress, Psychological; Self-Management; self-management; mladiství; psychický stres; všímavost