Sebepoškozování není rozmar! : průvodce pro děti, rodiče a učitele - Dušková, Zora (Dětské krizové centrum, 2017)
Informační brožura o sebepoškozování včetně kontaktů na linky důvěry a krizová centra.
Keywords: klinická psychologie; Psychology, Clinical; sebepoškozování; psychiatrie; Self Mutilation