Informatika a výpočetní technika - Zůna, Pavel (Grada, 1993)
Středoškolská učebnice, poskytující základní rozhled v oblasti zpracování dat počítačem.
Educa '99
Keywords: počítače; technika; Computers; Informatics; informatika