Proč potřebuji dietu?, aneb, Jak zvládnout fenylketonurii - Procházková, Dagmar (Jméno nakladatele není známé, 2013)
Informační brožura o fenylketonurii, vhodná strava pro malé děti. Vhodné a nevhodné potraviny pro fenylketonuriky. Jak probíhá těhotenství při fenylketonurii. Jak na fenylketonurii v dospělosti.
Keywords: Infant; dospělí; gastroenterologie; předškolní dítě; Diet Therapy; genetika, lékařská genetika; Phenylketonurias; Child, Preschool; Adult; Adolescent; fenylketonurie; fenylketonurie v těhotenství; mladiství; Phenylketonuria, Maternal; dítě; pediatrie; Child; dietoterapie; kojenec