Velká kniha o uspořádání času - Pacovský, Petr; Klíma, Martin (IDG Czechoslovakia, 1994)
Příručka shrnuje základní principy pro efektivní uspořádání soukromého i pracovního času.
Keywords: Time Management; duševní zdraví; čas; psychologie, klinická psychologie; Time; organizace času; Mental Health