Mluvnice současné angličtiny na pozadí češtiny - Dušková, Libuše (Academia, 1994)
Vysokoškolská učebnice podává systémový a funkční popis současné angličtiny z hlediska češtiny.
Keywords: Linguistics; lingvistika; lingvistika, lékařská terminologie; angličtina