Svobodní zednáři - Lennhoff, Eugen; Kunstovný, Otakar (Petrklíč, 1993)
Překlad starší přehledně zpracované práce o smyslu, cílech a historii zednářského hnutí.
Paměti a historie
Keywords: Organizations, Nonprofit; společnosti; neziskové organizace; humanitní vědy a umění; Societies