The microbook : clinical microbiology for medical students - Melter, Oto; Castelhano, Rute (Charles University, Karolinum Press, 2019)
Cílem této učebnice je pomoci studentům lékařských fakult s učením, pochopením a vytvořením přehledu z rozsáhlého oboru lékařské mikrobiologie. Nakladatelská anotace. Kráceno
Učební texty Univerzity KIarlovy
Keywords: Microbiology; mikrobiologie; mikrobiologie, lékařská mikrobiologie