Průvodce francouzskou gramatikou - Bárta, Jan (Jan Bárta a Antonín Smrček, 1992)
Spolehlivý rádce, který podá pomocnou ruku při zápolení s taji a záludnostmi francouzského jazyka. Nabízí ucelený přehled francouzských gramatických jevů.
Keywords: Linguistics; lingvistika; lingvistika, lékařská terminologie; Francouzština