Jak k nám tělo promlouvá : nemoc jako vzkaz duše - Vávrová, Šárka (Alferia, 2019)
Kniha vám odhalí, že za fyzickými potížemi často stojí negativní emoce, přehnané nároky na sebe, rodinné a pracovní problémy, stres a další trápení. Pomůže vám vaše problémy řešit pomocí práce s vlastním já, s vašimi vztahy a potlačenými strachy. Nakladatelská anotace. Kráceno
Keywords: psychosomatické lékařství; Psychosomatic Medicine; alternativní lékařství; Disease; nemoc