Každodenní terapie : tradiční čínská medicína v praxi - Weidinger, Georg; Kraus, Ivana; Weidinger, Gabrielle (Fontána, 2019)
Lékař v knize radí, jak změnit způsob života - pohybovat se každý den, zdravěji se stravovat, odbourat stres, radovat se ze života. Ideální je chodoběh (při cestě do práce a z práce) - relaxační forma pohybu, něco mezi chůzí a během.
Keywords: chůze; běh; Medicine, Chinese Traditional; obuv; Motor Activity; Walking; pohybová aktivita; Running; akupunktura a tradiční medicína; Shoes; tradiční čínská medicína