Onkologie v klinické praxi : standardní přístupy v diagnostice a léčbě vybraných zhoubných nádorů - Novotný, Jan; Vítek, Pavel; Kleibl, Zdeněk (Mladá fronta, 2019)
Monografie si klade za cíl informovat odbornou veřejnost o teoretických i klinických poznatcích v oboru klinické onkologie. Nakladatelská anotace. Kráceno
Aeskulap
Keywords: Neoplasms; onkologie; nádory