Život bez zánětu - Frej, David (Eminent, 2019)
Cílem této knihy je ukázat, že protizánětlivý jídelníček z dostupných potravin, koření a bylin v sobě zahrnuje to nejlepší ze stravy našich předků. Nakladatelská anotace. Kráceno
Keywords: nutriční terapie, dietoterapie a výživa; Diet, Healthy; Food; zánět; Menu Planning; zdravá strava; jídelníček; potraviny; Inflammation