Filosofie jako lék : partnerský vztah filosofie a medicíny v Platónově myšlení - Cardal, Roman (Academia Bohemica, 2019)
Publikace se zabývá Platónovou filosofií z hlediska medicíny.
Keywords: humanitní vědy a umění; Philosophy, Medical; filosofie lékařská