Všeobecné praktické lékařství - Seifert, Bohumil; Býma, Svatopluk (Galén, 2019)
Třetí, přepracované a rozšířené vydání monografie je určeno studentům lékařských fakult, lékařům ve specializační přípravě a také praktikujícím lékařům. Nakladatelská anotace. Kráceno
Keywords: primární zdravotní péče; General Practice; praktické lékařství; všeobecné lékařství; Primary Health Care