Nedovolte mozku stárnout - Bragdon, Allen D; Gamon, David; Struková, Silvie (Portál, 2002)
Příručka je věnována rozvíjení psychických schopností i ve vyšším věku a má pomoci zejména starším lidem udržet si duševní svěžest. Nakladatelská anotace. Kráceno
Keywords: odborný výcvik; Aging; paměť; Alzheimerova nemoc; psychologie, klinická psychologie; Thinking; Memory; Brain; Preceptorship; Alzheimer Disease; stárnutí; mozek; myšlení