Cviky pro zdravé nohy : zbavte se potíží tréninkem! : nejlepší cvičení podle Spiraldynamik - Larsen, Christian; Miescher, Bea; Schwingerová, Mária (Poznání, 2019)
Spiraldynamik je cílená autoterapie při potížích s pohybem. Je založena na poznatcích z medicíny, fyzioterapie, věd o sportu a jógy.
Keywords: terapie cvičením; nemoci nohy (od hlezna dolů); rehabilitační a fyzikální medicína; cvičení; Foot Diseases; techniky cvičení a pohybu; Exercise; Exercise Therapy; Spiraldynamik; Exercise Movement Techniques