Kardiochirurgie - Pirk, Jan (Maxdorf, 2019)
Publikace se zabývá kardiochirurgickými výkony, od výkonů na chlopních, operací vrozených vad, poranění či nádorů srdce, přes výkony na hrudní aortě, až po transplantace.
Jessenius
Keywords: aorta thoracica; nádory srdce; transplantace srdce; kardiochirurgické výkony; Cardiac Surgical Procedures; Heart Neoplasms; kardiochirurgie; Heart Transplantation; Aorta, Thoracic