Sociální práce s romskými rodinami - Urban, David (NLN, Nakladatelství Lidové noviny, 2015)
Publikace se zabývá tématem romských rodin z pohledu sociální práce.
Keywords: Roma; sociální lékařství; sociální práce; Romové; Social Work