Zur Pathologie und Therapie der Cataracte : Vorläufige Mittheilung - Robinski, Severin (Veit et Comp, 1874)
Výzkum možností léčby onemocnění očních čoček.
Keywords: oftalmologie; katarakta; Cataract; Lens Diseases; nemoci oční čočky