Beiträge zur Kenntniss des Arzneigebrauchs in den psychischen Krankheiten - Bird, Friedrich (Hallberger, 1839)
Výzkum duševních onemocnění s popisem jednotlivých případů.
Keywords: Mental Disorders; psychiatrie; výzkum; Research; duševní poruchy