70 rokov Špecializovanej nemocnice sv. Svorada Zobor, n.o - Magula, Daniel (Špecializovaná nemocnica sv. Svorada Zobor, n.o, 2018)
Publikace se zabývá historickými milníky rozvoje specializované nemocnice sv. Svorada Zobor.
Keywords: veřejné zdravotnictví; Hospitals; nemocnice