Muž, který stvořil Hitlera : zrození vůdce - Lewis, David; Šimonová, Dana (Práh, 2005)
Možné vysvětlení překvapující přeměny osoby a osobnosti A. Hitlera z nevýrazného životního ztroskotance ve vůdce a diktátora se smělými světovládnými plány. Nakladatelská anotace. Kráceno
Keywords: politika; psychiatrie; Politics; dějiny 20. století; Psychiatry; History, 20th Century; psychoterapie; Combat Disorders; Psychotherapy; stresové poruchy z válečných bojů